Kleding tips

desc

Op deze pagina verzamelen we alle kleding tips die we hebben. Veel zal gaan over het kopen van de laatste mode, maar ook hoe je kleding kan combineren zal vaak terug komen.

  • Volg niet álle trends. Het kan verleidelijk zijn om alle nieuwste mode te kopen en met iedere trend mee te gaan, echter dat zal waarschijnlijk resulteren in een negatief saldo op je rekening. Koop alleen kleding omdat je het zelf mooi vind, niet omdat iemand vind dat je het mooi moet vinden.
  • Koop in de kleding uitverkoop of supersale. Het is verleidelijk om mee te gaan met de nieuwste mode, maar je kan zo de helft van je kosten besparen als je in de uitverkoop koopt. Dussss: even een paar maandjes wachten en je kan twee maal zoveel kopen ;)
  • Heb je een wat kleinere kledingkast? Bewaar dan tijdens de zomer je winterkleding in een doos op zolder en vice versa.


Zonvakantie gepland? Zo bereid je je goed voor!

donderdag, 5 September 2019

Je hebt een heerlijke vakantie naar een zonnige bestemming gepland. Waarschijnlijk kijk je er al naar uit vanaf het moment dat je de vlucht en het verblijf hebt geboekt. Maar toch moet je vaak nog een hele poos wachten tot het zo ver is.

Lees meer

Er goed uitzien op vakantie? Zo bereid jij je goed voor!

woensdag, 4 September 2019

Ga jij binnenkort op vakantie? Dan wil je er natuurlijk goed uit zien. In dit artikel wordt besproken hoe jij ervoor kunt zorgen dat je er goed uitziet op vakantie.

Lees meer

Met deze tips ben jij helemaal klaar voor de zomer!

woensdag, 4 September 2019

De zomer komt er weer aan! Maar ben jij eigenlijk wel klaar voor de zomer? Het is belangrijk dat je met een goed gevoel de zomer in gaat. Dit betekent dat je met een lekker gevoel de zomer in wilt gaan.

Lees meer

Sporten in de zomer wordt met deze tips veel aangenamer!

woensdag, 4 September 2019

Er komt weer een warme zomer aan! Ben jij sportief en heb je vaak last van de hitte? Dan is het verstandig dit artikel even door te lezen. Het behalen van persoonlijke doelen is erg belangrijk en al helemaal op het gebied van sport.

Lees meer

Complimenteer je kleding met prachtige sieraden

vrijdag, 11 Mei 2018

Stijlvolle sieraden kunnen ervoor zorgen dat je outfit helemaal af wordt gemaakt. Er zijn diverse sieraden die je kunt dragen om dat effect te bereiken. Welke sieraden je moet dragen, hangt van enkele factoren af. Wij informeren je graag.

Lees meer

Tips om een kledingcadeau te personaliseren

dinsdag, 6 Maart 2018

Een kledingcadeau is leuk om te geven. Een persoonlijke kledingcadeau is nog veel leuker om te geven. Op deze manier weet de ontvanger van het cadeau dat je aandacht hebt besteedt aan het uitzoeken van een leuk en persoonlijk cadeau. Wij geven je tips om een kledingcadeau te personaliseren.

Lees meer

Manieren om te besparen op een winterjas

dinsdag, 6 Maart 2018

Een goede winterjas is onmisbaar in je garderobe. De prijzen voor winterjassen kunnen echter wel tegenvallen. Het is vaak een dure aankoop die je moet doen. Wij geven je enkele manieren om te besparen op een winterjas.

Lees meer

Wat is een parka voor jas?

vrijdag, 13 oktober 2017

Een Parka jas is één van de populairste winterjassen van deze tijd. Door de kenmerken van deze jas zie je hem de laatste paar jaar steeds vaker tevoorschijn komen.De parka is ruim 100 jaar geleden door de Inuit bedacht. Dit is een lokale uit Groenland.

Lees meer