Tips om een kledingcadeau te personaliseren

dinsdag, 6 Maart 2018


Een kledingcadeau is leuk om te geven. Een persoonlijke kledingcadeau is nog veel leuker om te geven. Op deze manier weet de ontvanger van het cadeau dat je aandacht hebt besteedt aan het uitzoeken van een leuk en persoonlijk cadeau. Wij geven je tips om een kledingcadeau te personaliseren.

Bedrukte kleding

Kleding met een bedrukking is ontzettend leuk om cadeau te geven. Je kunt bijvoorbeeld een sweater bedrukken of een leuke trui. Het geven van een bedrukte kledingcadeau is leuk omdat:

  • Het is uniek, niemand loopt met hetzelfde kledingstuk rond

  • Het is persoonlijk, de ontvanger zal voelen dat je het cadeau met aandacht hebt laten bedrukken. De ontvanger zal voelen dat je moeite hebt gedaan voor het cadeau.

  • Het is tijdloos, bedrukte kleding is altijd leuk om te dragen. Zo’n kledingstuk is ook niet iets wat je gauw weggooit, het is persoonlijk. Vaak wordt het nog bewaard als herinnering.
Unieke verpakking

Als je kledingcadeau geeft, is het niet zo leuk om deze gewoon vanuit de winkelzak te geven. Het is leuker als je een unieke verpakking hebt. Ideeën om de verpakking op een leuke manier te personaliseren zijn:

  • Koop inpakpapier in één simpele kleur. Beschrijf dit papier vervolgens met leuke wensen en persoonlijke teksten voor de ontvanger. De ontvanger ontvangt het kledingcadeau in een unieke verpakking dat nog lang bewaard zal worden.

  • Verzamel allemaal persoonlijke foto’s waar de ontvanger van het cadeau zelf op staat of afbeeldingen die iets met deze persoon te maken hebben. Plak deze allemaal bij elkaar tot er een grote vel foto’s ontstaat. Het kledingcadeau kun je vervolgens simpel hierin verpakken. Op deze manier ontstaat er een ontzettende leuke verpakking waar het kledingcadeau in verpakt zit. Dit is erg uniek en origineel om te geven. Ook dit is weer iets persoonlijks dat de ontvanger van het cadeau niet snel zal weggooien.